Skærende værktøj
 
 
 
 
 
 
 
 

Krino
 
Grundlagt i 1982,
Krino SPA er i dag en veletableret industrivirksomhed specialiseret i metalbearbejdning,
Beliggende i et af Italiens mest industrialiserede regioner.
Vores lange erfaring i fremstilling af skærende værktøjer og vores indgående kendskab til nationale og internationale markeder har gjort os til en af de førende virksomheder inden for vores branche.
Den ensartet kvalitet af vores produkter sikres ved vores opmærksomhed på detaljer i alle vore produktionsprocesser.
Valg af typer af stål, er alle produceret i Europa, de mellemliggende processer og den termiske og overfladiske behandlinger bliver løbende overvåget for at sikre et passende produkt til et stadig mere krævende marked.
Et veludstyret laboratorium sikrer produktets kvalitet og identificerer eventuelle fejl
Vi har hvert år ISO 9001-certificering, hvor vi investerer kraftigt.

En meget bred vifte af produkter er illustreret i vores nye 2009 katalog.
Over 12.000 produkter i stand til at opfylde alle kundernes krav. Fra handel til industri, fra bilindustrien til byggeri, men alt inden for skærende værktøjer på markedet. Dette er en del af virksomhedens filosofi og politik, der altid har været anvendt til vores kataloger med henblik på at konsolidere vores anerkendte knowhow.
Kataloget er meget informativt for at gøre det lettere for kunderne at vælge produkter, kataloget indeholder også nyttige tips om hvordan man bruger vores værktøjer
 
 
Behovet for at designe et iøjnefaldende emballage er blevet et krav i vores branche. Vores kunder kræver nu en moderne, karakteristiske, smart emballage, vise klare og fyldestgørende oplysninger.
Krino emballage har alle disse funktioner.
Vores emballage har farve og kodet etikette for at kunne finde produkter i henhold til deres anvendelse og kvalitet. Billeder, flersprogede beskrivelser og stregkoder gør det nemmere at identificere vores produkter. Endelig artwork og præsentationer give vores produktsortiment en ensartet og smart look.

 
 
unicef erhvervspartnerff Tool   •   Lundeborgvej 14    •   9220 Aalborg Øst    •   Tlf: +45 98 58 11 00   •   Fax: +45 98 58 19 39   •    Tool@fftool.dk