Skærende værktøj til træ

 
 
 
 
 

Profil værktøj

Vores idegrundlag bygger på, at vi altid vil yde den bedste service, både med hensyn til personlig kontakt og faglig kompetence. Vores idegrundlag er, at vi ikke blot ønsker at være en værktøjsleverandør, men også en teknologisk partner for vore kunder. Kun som sådan, og ved at lytte til vore kunder, kan vi komme med de rigtige løsninger. Det er vores opgave at levere det optimale værktøj til enhver opgave, og derfor har vi måske nogle gange en løsning der er anderledes, end den kunden har forestillet sig. Vi har et fælles mål, nemlig den optimale løsning tilpasset kravene til investering for den pågældende opgave.

SERVICE er et nøgleord for os.

CMT

Siden starten i et lille fabrikslokale, i midten af Pesaro, Italien i 1964, har CMT Utensili gradvist udviklet sig til det det er i dag - et moderne, effektivt industricenter beliggende kun et par kilometer fra hvor det hele begyndte.

To generationer af Tommassini familien har arbejdet og investeret for at gøre "Costruzioni Meccaniche Tommassini" tilgængelig for enhver træbearbejdende industri, og alle håndværkere i hele verden. Efter at have opnået et sådant mål om udbredelse, holder CMT stadig fast i det største mål - at producere værktøj til træindustrien i den højest mulige kvalitet.

Frezite

Med 35 års erfaring i produktion af præcisions skærende værktøj til såvel træ-, plastic-, aluminium-, og metalindustrien, har Frezite opnået en førende position blandt de ledende producenter på disse områder. Dette skyldes blandt andet en stor vilje til at lytte til deres kunder, og politikken om kun at producere efter meget høje standarder.
 
 
unicef erhvervspartnerff Tool   •   Lundeborgvej 14    •   9220 Aalborg Øst    •   Tlf: +45 98 58 11 00   •   Fax: +45 98 58 19 39   •    Tool@fftool.dk